Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересувам се от...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

166 е единствената кола с толкова яка задна седалка, страничните опори са супер. И мястото не е никак малко все пак това е почти 5м кола! Седалките на повечето конкуренти са като скамейки.
    Ето задна седалка на Passat - трагедия и това е един от еталоните в класа! Оптично създават илюзията, че има огромно място за краката понеже седалките са по-къси
    Last edited by code; d.m.y г., 23:20.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Да много си прав наистина са по къси и само създават илюзията че е по широко-сега като видях има доста голяма разлика.Искам да ви попитам Темпомата +или- ,а Кожата как я намирате защото мойта 100 процента ще е с едно от двете.И като съм почнал Италия или Германия-от къде да я внеса при положение че в Италия имам роднина и знае езика перфектно,а в Германия никой не познавам .Какво ми препоръчвате щото нали знаете че човек от човек се учи

Comment

След 2001г преградата на предното дясно място се маха до тогава под нея е компютъра, а моя вече е в двигателният отсег, и отпред е значително по удобно. Миналата седмица ходихме до Бургас - аз Нено, Бобо и Мъри, с БМВ-то та Нено и Мурджев съобщиха че БМВ-то е по неудобно от 166-цата
        Та незнам аз отзад не съм се возил никога ама като съм сядал е голям кеф.
        Според мен темпомата е по добра екстра от кожата, но най-добре ако вземеш и с двете. А дали от Италия или Германия никои не знае, въпроса е какъв късмет ще имаш......

Comment

Колко ти струва оправянето на тоя проблем? Как и къде? Хвърли малко светлина
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Според мен по добре от Италия, по запазени са от ръжда по окачването и ламарината.Търси я със хубав салон дори и да не е с кожа другото се оправя .Кожата в повечето случаи е напукана като на баба ми петите.
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
              Според мен по добре от Италия, по запазени са от ръжда по окачването и ламарината.Търси я със хубав салон дори и да не е с кожа другото се оправя .Кожата в повечето случаи е напукана като на баба ми петите.
              Да в Италия не гният ,но за сметка на това прецакват двигателите тия тапаци,но какт казвате всичко е до късмет

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                След 2001г преградата на предното дясно място се маха до тогава под нея е компютъра, а моя вече е в двигателният отсег, и отпред е значително по удобно...
                Покрай монтажа на алармата ми, свалях въпросната преграда и се оказа, че там няма нищо . Не проумявам за какво е тази кухина там, но вече там ми се намира алармата. Незнам при по-новите какво е сложено на мястото на пластмасата, понеже зад нея при мен се вижда изолацията на пода. Евентуално да взема от някоя морга от по нов екземпляр и да си разширя мястото отпред
                FIAT Punto 1,9 JTD
                EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                  Кожения салон е МОМО и е перфектен, шофьорската седалка стои малко по-различна, но това е нормално. Сравнение с други тапицерии изобщо не може да става, 166 без кожен салон не ме кефи вътре ама изобщо.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Кожения салон е МОМО и е перфектен, шофьорската седалка стои малко по-различна, но това е нормално. Сравнение с други тапицерии изобщо не може да става, 166 без кожен салон не ме кефи вътре ама изобщо.
                    Мен също,а също така и с черна кожа не ме кефи щото ми изглежда малко в стил 124ка

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                      ...Аз съм 185 и не ми е приятно да се возя отзад.
                      Ами защото си свикнал отпред И аз съм 185-6, ама при колеги като съм се возил ми е добре. Сравнено с такситата, в които се качвам ....
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщение
                        ...Искам да ви попитам Темпомата +или- ,а Кожата как я намирате защото мойта 100 процента ще е с едно от двете...
                        Защо ти е едно от 2-те? Търси и 2-те и не прави компромис! На годините, на които ще е колата, няма да има разлика в цената с 2-те или с 1-то. Моята е с кожа и е супер яко, освен това кожата върви с подгряване, често с памет и т.н. А темпомат нямам и много съжалявам за това.

Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщение
                        ...И като съм почнал Италия или Германия-от къде да я внеса при положение че в Италия имам роднина и знае езика перфектно,а в Германия никой не познавам .Какво ми препоръчвате щото нали знаете че човек от човек се учи
                        Ами според мен задаваш отговор - естествено, че ще идеш там, където имаш роднина. Освен това цените са други, а и не на последно място в Италия вероятно има по-голям избор, защото се карат повече италиански коли.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Като гледам темата само да вмъкна ( поне на Либрата е така) цялото окабеляване за "темпомата" или круиз контрола е прекарано.
                          Единственото необходимо е да се сложи лостчето което го управлява.
                          А ако не може да се намери лост , системата може да заработи само с с 2 бутона за по левче и 10 минути с поялника.

Ето темата в Ланча форума.

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_10695_0.html
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Майко в тоя форум сте бати психопатите кефите ме яко.Особено как давате мнения и не се превъзнасате за разлика от другите форуми-евала ви много сте печени всичките,винаги ще помогнете.Товаа за мен е най-якия форум и колкото повече отговори получавам толкова повече се кефя щото другия месец отивам или до Германия или до Италия Щер взимам ЖТД защото нафтата ми е без пари ама вашето мнение какво е да я сипвам ли в колата или да я продавам пак да сипвам от бензиностанция-с лоша нафта може ли да стане нещо да направя някой гаф

Comment

И аз да допълня нещо, макар че тук е по-сложна работата с монтажа на темпомата.
                              http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...e-control.html
                              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Видях скоро едно Рено Клио с повредени дюзи.Отвориха капак на резервоара и източиха една течност която се състоеше от два пласта.От долу беше една черна и грозна мътилка а от горе нещо жълто зелено и полупрозрачно.Естествено че на пазара на крадената нафта има и добри попадения.Чувал съм че някои точат директно от цистерни зареждащи бензиностанциите.Сигурно обаче има лоша нафта и в някои бензиностанции.Особено на такива където няма контрол и се правят далавери или пък самите им цистерни не са чисти и съдържат остатъци от предишни други видове горива.Както е казано, човек не знае от къде ще му дойде беля до главата.Да не говорим че скро наливах нафта в Германия на 0,89 евроцента може сами да си сметнете какво прави в лева а като качество не знам дали толкова добра като нашата .А с лоша нафта гафа е сигурен.Ма то като гледам до сега на хубава май не съм попадал.Без добавки не става.Струва ми се че нафтата е суха (няма мажещи свойства)и това води до проблеми неминуемо.

Comment

Working...
                                X